On ilo esitellä ylpeänä projektimme, jossa olemme toteuttaneet tilat Lehmolan Fysioterapialle. Nämä vertaansa vailla olevat kuntoutustilat sijaitsevat Masterpark-yrityspuistossa, ja ne on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille ensiluokkaista fysio- ja toimintaterapiaa.

Tilojen suunnittelussa painotimme erityisesti asiakaslähtöisyyttä, ja pyrimme luomaan yhdessä Lehmolan Fysioterapian henkilöstön kanssa ympäristön, joka tukee hyvinvointia ja kuntoutumista parhaalla mahdollisella tavalla. Tilojen tyylikkyys ja valoisuus ovat keskeisiä tekijöitä, jotka lisäävät niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin viihtyvyyttä.

Hyvinvoinnin edistämiseen soveltuvia toimitiloja suunnitellessamme kiinnitimme erityistä huomiota useisiin tärkeisiin seikkoihin. Esteettisyys on tärkeä osa kokonaisuutta, ja tilojen ulkonäkö luo positiivisen ensivaikutelman asiakkaille. Äänieristys on myös keskeinen tekijä, joka mahdollistaa rauhallisen ja keskittymistä tukevan ympäristön terapian suorittamiseen.

Valaistus suunniteltiin huolellisesti siten, että se tukee terapiaprosesseja ja luo miellyttävän ilmapiirin. Ergonomiset ratkaisut ja pohjaratkaisut on mietitty niin, että ne tukevat terapeutin työtä ja varmistavat asiakkaiden mukavuuden.

   

 

Lehmolan Fysioterapian tilat ovat hyvä esimerkki siitä, miten tilojen suunnittelulla voidaan edistää hyvinvointia ja tarjota asiakkaille parhaat mahdolliset edellytykset kuntoutumiseen. Olemme ylpeitä siitä, että saimme olla osa tätä projektia ja auttaa luomaan tiloja, jotka tukevat terveyttä ja hyvinvointia. Toivotamme Lehmolan Fysioterapialle menestystä ja hyvinvointia näissä upeissa tiloissa.