Me Master Kodit

Me Master Kodit olemme suomalainen perhekonserni. Rakennamme ajattomia ja käytännöllisiä koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Liiketoimintamme painottuu Pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle sekä Kuopion ja Joensuun seudulle. Rakennamme kaupunkeihin ja kaupunkien lähiseuduille viihtyisiä elinympäristöjä, jotka ovat yhä useamman saavutettavissa.

Arvomme

Luottamus
Luottamus
Rohkeus
Rohkeus
Innovatiivisuus
Innovatiivisuus

Tutustu historiaamme

1990

1990

Yhtiö perustetaan nimellä Pohjois-Karjalan Mestarinikkarit Oy. Toimitusjohtajana Juha Väänänen. Listoitus alkaa pääkaupunkiseudulla.

2004

2004

Yhtiö jalkautuu Mestarinikkarit ja Ostella Oy:ksi

Toimitusjohtajaksi: Jukka Karhu

Liikevaihto: 6,84 M€

Henkilöstö: 76

2014

2014

Listoitusliiketoiminta myydään ruotsalaiselle Mellby Gårdille.

2016

2016

Rakennusliiketoiminta yhtiöitetään Master Kodit Oy:ksi

Liikevaihto: 17 M€

Henkilöstö: 34

2018

2018

Master Kotien toimitusjohtajaksi

Teemu Auvinen

1. Asumismukavuus kaikkien saataville

Me Master Kodeilla tiedämme, että nykyaikainen asumismukavuus kuuluu kaikkien saataville. Oma koti on yksi elämän tärkeimmistä asioista. Vuosikymmenten kokemus rakennusalalta sekä ymmärrys asiakkaan toiveita kohtaan ovat toimintamme perusta. Rakennamme viihtyisiä, niin nykyisiä kuin tulevia tarpeita täyttäviä koteja – taloudellisesti.

 

2. Perhekeskeisyys – Poikkeuksellinen huolenpidon henki

Perheyhtiön vahva huolenpidon henki näkyy kaikessa mitä teemme. Meille omistaja-arvo on omistamisen arvoa. Se tarkoittaa, että pidämme huolta yrityksistä, kiinteistöistä ja niissä työskentelevistä ihmisistä. Se on sitä, että haluamme taistella yhdessä hyvien asioiden puolesta vaikeinakin aikoina. Se on yhteistä iloa siitä, että saamme rakentaa parempaa Suomea.

3. Innovointi – Näemme ideoita ja mahdollisuuksia

Vakavaraisena perheyrityksenä meillä on mahdollisuus katsoa pitkälle tulevaisuuteen. Teemme minkä lupaamme, ja enemmänkin. Edistyksellisenä toimijana haluamme tehdä osamme vaikuttavamman ja kestävämmän huomisen puolesta. Näemme ympärillämme mahdollisuuksia, ja haluamme olla etulinjassa viemässä eteenpäin uusia innovatiivisia ideoita.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä oheisella lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.