Master Kodit rakennusliike on osa vakavaraista Master Yhtiöt-konsernia. Master Yhtiöt Oy on rakentanut vankan taloudellisen perustan Kiinteistösijoitusten ja Master Capital -liiketoiminta-alueensa kautta, tarjoten monipuolista vakautta sisältävän sijoitussalkun. Tämä salkku koostuu huolellisesti valikoiduista, kasvua ja vakautta tuovista yrityksistä. Vuonna 2022 Master Capitalin alaisuudessa olivat muun muassa Vantaan Siemen ja Kone, joka on erikoistunut pienkoneiden myyntiin ja huoltoon, sekä Woodsman Oy ja Teräsasennus Toivonen, jotka molemmat tuovat omaa erikoisosaamistaan konsernin liiketoimintaan.

Master Yhtiöt -konsernin vuosikertomuksiin

Master Yhtiöiden kiinteistösalkku, johon lukeutuu asuntoja ja liiketiloja Itä-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla, on osa yrityksen laajaa varallisuuden hajautusta. Tämä hajautus tarjoaa lisäsuojaa markkinoiden vaihteluille, mikä on erityisen arvokasta rakennusalalla, joka tunnetaan syklisyydestään.

Tämä tarkoittaa, että asunnonostajat voivat ostaa Master Kotien rakentamia koteja luottavaisin mielin, tietäen, että niiden rakentaja on osa suurempaa, taloudellisesti turvattua kokonaisuutta.

Master konsernin toimintamalli on suunniteltu turvaamaan ja vahvistamaan Master Kotien tarjoamaa luotettavuutta. Konsernin monialainen liiketoiminta ja vankka taloudellinen perusta takaavat, että Master Kodit pystyy palvelemaan asiakkaitaan myös rakennusalan haastavina aikoina, mikä vahvistaa sen asemaa luotettavana ja kestävänä toimijana asuntomarkkinoilla.