Olemme ylpeitä siitä, että saimme mahdollisuuden rakentaa uuden Padel X Joensuu -padelkeskuksen, joka on täydellinen yhdistelmä huippuluokan mukavuutta ja moderneja teknisiä ratkaisuja. Keskuksesta löytyy 9 upeaa padelkenttää. Tämä uusi keskus on suunniteltu ja rakennettu täyttämään pelaajien ja asiakkaiden tarpeet täydellisesti.

Tämä padelkeskus koostuu 3 146 m2 kokoisesta hallista, joka tarjoaa tilaa pelaamiseen ja rentoutumiseen. Projektimme toteutettiin tehokkaasti viidessä kuukaudessa, mikä osoittaa sitoutumisemme laatuun ja aikatauluun. Toteutuksen nopeus ei tullut kuitenkaan laadun kustannuksella, sillä mm.keskuksen talotekniikka on täysin automatisoitu sekä maalämpö on suunniteltu varmistamaan kustannustehokkutta.

Padel X Joensuu -keskuksen vapaakorkeus on vaikuttavat 9 metriä, mikä luo tilan tunteen ja mahdollistaa pelaajille optimaalisen kokemuksen. Tämä korkea vapaakorkeus yhdistettynä automatisoituun talotekniikkaan ja 3 146 neliömetrin kerrosalaan tekee Padel X Joensuu -keskuksesta ylivoimaisen valinnan padelin harrastajille ja ammattilaisille.

Tutustu kohteeseen osoitteessa: www.padelx.fi/joensuu

 

   

Sijainti: Käkisalmenkatu 33, 80230 Joensuu