Olemme yhdessä Caverion Oy:n kanssa suunnitelleet ja räätälöineet toimisto- ja tutkimustilat heidän käyttöönsä. Tilat yhdistävät toimiston ja hallitilan sekä tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia myös tutkimuskäyttöön. Kokonaisuudessaan tilaa on käytössä 621 neliömetriä.

Sijainti on erinomainen, sillä olemme huolehtineet siitä, että Caverionin henkilöstöllä on käytössään runsaasti parkkitilaa, jotka sijaitsevat aivan toimistorakennuksen läheisyydessä. Tämä tekee päivittäisestä saapumisesta ja lähtemisestä vaivatonta, ja varmistaa, että Caverionin ajoneuvot ovat aina helposti saavutettavissa.

Tiloista löytyy toimistohuoneita, jotka on suunniteltu tukemaan erilaisia työtehtäviä ja tiimejä. Caverionin tila sisältää myös tilavan kahvihuoneen, joka tarjoaa rentouttavan ympäristön taukojen viettoon ja kollegoiden tapaamiseen. Kahvihuoneemme on tilava ja viihtyisä, ja se luo inspiroivaa ilmapiiriä arjen askareiden keskelle.

 

 

Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet rakentaa tilat, jotka tukevat Caverion Oy:n monipuolista toimintaa niin toimistotyössä kuin tutkimuksenkin saralla.

Tutustu Caverioniin osoitteessa: www.caverion.fi