Rakennuttajana on ollut ilo olla osa Padel Club Finlandin tarinaa ja toteuttaa heille Joensuuhun uusi moderni padelkeskus. Projekti käynnistyi helmikuussa 2021 ja saatiin päätökseen marraskuussa samana vuonna. Tänä aikana syntyi ainutlaatuinen padelkeskus, joka on nyt padel-harrastajien ilona Joensuun läheisyydessä, Masterpark-nimisessä yrityspuistossa.

Padel Club Finlandin padelkeskuksen tilatiedot:

  • Kerrosala 2 397 m2
  • Kokonaisala 2 479 m2
  • Tilavuus 27 200 m3
  • Liikuntahallin vapaakorkeus on 9 m
  • 9 täysmittaista padelkenttää
  • Maalämpö, lämmönjako säteilylämmittimillä

Padelhallin 9 täysimittaista padelkenttää mahdollistavat laajan pelaajamäärän ja tarjoavat monipuolisen pelaamisen mahdollisuuden. Lämmitysjärjestelmässä on hyödynnetty maalämpöä ja lämmönjako tapahtuu tehokkailla säteilylämmittimillä, mikä varmistaa miellyttävät olosuhteet pelaajille vuodenajasta riippumatta.

 

Keskustan suunnittelussa tärkeimpänä tavoitteena oli saada padelhalli hyvien liikenneyhteyksien varrelle, ja tähän päämäärään päästiin sijoittamalla se Vanhan Nurmeksentien varrelle. Lisäksi huomioitiin runsaat parkkitilat, jotka tekevät liikkumisesta ja keskukseen saapumisesta vaivatonta ja mukavaa.

Tilojen suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota valaistukseen ja avaraan tilantuntuun, mikä luo pelaajille viihtyisän ympäristön. Nyt Padel Club Finlandin padelkeskus on valmis palvelemaan padel-harrastajia parhaalla mahdollisella tavalla, ja olemme ylpeitä siitä, että saimme olla osa tätä hienoa projektia.

 

Tutustu Padel Club Finlandiin osoitteessa www.padelclub.fi.