Rakennuttajan näkökulmasta on ilo esitellä onnistunut yhteistyöprojekti, jossa toteutimme Mobiilitukku Oy:lle uuden tuotanto- ja toimitilarakennuksen Masterparkkiin. Mobiilitukun tila on kokonaisalaltaan 441 m2 ja tämän kokoinen projekti toteutettiin kolmessa kuukaudessa.

Projekti alkoi tiiviillä suunnitteluvaiheella, jossa kävimme yhdessä Mobiilitukun tiimin kanssa läpi heidän tarpeitaan ja odotuksiaan uudelle myymälätilalle. Tämän ansiosta pystyimme luomaan kattavan suunnitelman, joka huomioi kaikki yhtiön erityistarpeet ja tavoitteet. Suunnitteluvaiheessa painotimme erityisesti tilan tehokkuutta, asiakasystävällisyyttä sekä brändin visuaalista ilmettä.

Itse rakennusprosessi sujui erinomaisesti, kiitos tiiviin yhteistyön kaikkien osapuolten välillä. Olimme sitoutuneita pitämään projektin aikataulun ja budjetin hallinnassa samalla varmistaen laadun ja turvallisuuden kaikissa vaiheissa.

 

 

Lopputuloksena syntyi moderni ja houkutteleva toimitilarakennus, joka vastaa täysin Mobiilitukku Oy:n tarpeita. Tilasta tuli asiakkaille kätevä ja helppokäyttöinen, ja se tukee yrityksen brändiä ja tuotevalikoimaa.

Tutustu Mobiilitukku Oy verkkokauppaan osoitteessa www.mobiilitukku.fi

 

Rakentaminen toteutettu 9/2020- 12/2020

Tuotanto- ja toimitilarakennus

Kerrosala 441 m2
Kokonaisala 441 m2
Tilavuus 1680 m3