Rakennuttajana olemme iloisia siitä, että saimme olla osana Ahlsellin matkaa kohti modernia ja energiatehokasta toimitila- ja liikerakennusta Joensuun Raatekankaan teollisuusalueella. 03/2023 valmistunut rakennus edustaa innovatiivista lähestymistapaa, jossa energiatehokkuus ja toiminnallisuus ovat keskeisessä roolissa.

Ahlsellin uuden toimitila- ja liikerakennuksen kokonaisala on 1 875 m². Rakennuksen tilavuus on vaikuttavat 11 800 m³, mikä mahdollistaa laajan valikoiman tuotteiden säilytyksen ja logistiikan.

Yksi projektin keskeisistä tavoitteista oli energiatehokkuus, ja tässä mielessä uudessa rakennuksessa hyödynnetään maalämpöä. Tämä ympäristöystävällinen energiaratkaisu tukee Ahlsellin pyrkimyksiä kestävän ja vastuullisen liiketoiminnan edistämisessä.

Tärkeä huomio on myös se, että rakennus sijoittuu Ahlsellin omalle tontille, mikä tarjoaa optimaalisen sijainnin logistiikkakeskukselle. Uudessa liikerakennuksessa yhdistyy myymälän ja itsepalveluvaraston toiminnallisuus tehokkaalla ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Ahlsellin logistiikkakeskuksena toimiva rakennus palvelee asiakkaita tarjoten laadukkaat sähkö-, LVI- ja teollisuustuotteet. Rakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa on otettu huomioon Ahlsellin tarpeet ja liiketoiminnan vaatimukset, ja tulos on uusi, moderni toimitila, joka vastaa täysin asiakkaan odotuksiin.

Ahlsellin kanssa yhteistyössä suunnitellut ja rakentaneet tilat ovat valmiita tukemaan heidän liiketoimintansa kasvua ja menestystä.

Tutustu Ahlsellin toimintaan osoitteessa: www.ahlsell.fi.