Rakennuttajana oli ilo olla osana Ravintola Aiho -nimisen yrityksen tarinaa, kun rakensimme heille upouudet ja ainutlaatuiset ravintolatilat. Ravintola Aiho on erikoistunut laadukkaaseen lounasravintolatoimintaan, ja halusimme varmistaa, että heidän uudet tilansa vastaavat täysin heidän vaatimuksiaan ja luovat viihtyisän ympäristön asiakkailleen.

Tilojemme suunnittelussa keskityimme moderniin ilmeeseen ja viihtyvyyteen. Halusimme luoda paikan, joka houkuttelee asiakkaita ja tarjoaa heille miellyttävän lounaskokemuksen. Tiloissamme on paljon pöytiä, mikä mahdollistaa monipuolisen asiakasmäärän palvelemisen ja tarjoaa samalla tilan rentoutumiseen ja nauttimiseen.

Yksi keskeisimmistä suunnitteluratkaisuistamme oli ikkunakorkeuksiin kiinnittäminen. Kun ikkunat asetettiin ruokailijan istuntakorkeudelle, saimme aikaan vaikutelman avarammasta tilasta. Tämä luo avoimen ja kutsuvan ilmapiirin, joka houkuttelee asiakkaita ja tekee tilasta miellyttävän oleskelupaikan.

Ravintola Aiho on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukasta lounasravintolaelämystä, ja olemme ylpeitä siitä, että pystyimme luomaan tilat, jotka tukevat heidän tavoitteitaan. Uudet tilat pyrkivät tarjoamaan asiakkaille kodikkaan lounaskokemuksen moderneissa ja viihtyisissä lounasravintolatiloissa.

 

   

 

Yhteistyömme Ravintola Aiho:n kanssa on ollut inspiroiva, ja olemme iloisia, että saimme olla osa heidän tarinaansa.

Tutustu Ravintola Aihoon osoitteessa www.aiho.fi.