1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9

Helppoa ja huoletonta asumista Noljakassa

– Yksiöt 22,5 m² – kolmiot 49,5 m²
– Parvekkeet jokaisessa asunnossa
– Suuret ikkunat, tuovat valoa asuntoihin
– Lähellä yliopistoa
– 8. kerroksessa saunaosasto
– Palvelut lähellä
– Maalämpö
– Vesikiertoinen lattialämmitys
– Tulossa ennakkomarkkinointiin

Noljakan kauppakeskuksen viereen nousee 8-kerroksinen moderni kerrostalo Joensuun Tähti, joka koostuu 70:stä kattavasti varustellusta huoneistosta. Uusi koti on mahdollista valita tyylikkään kompaktista yksiöstä aina tilavaan kolmioon. Asunnot on varustettu nykypäivän asumismukavuuksilla ja huolellisesti suunnitelluissa huoneistoissa jokainen neliö on asuinkäytössä. Suuret ikkunat ja lasikaiteellinen parveke päästävät auringonsäteet tulvimaan sisään huoneistoon. Lisäksi pohjakerroksesta löytyy jokaiselle asunnolla oma irtainvarasto ja 8. kerroksesta löytyy saunaosasto, jonka parvekkeelle voi saunan jälkeen siirtyä nauttimaan maisemista. Kohteessa on maalämpö ja huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta ja helpottaa sisustamista.

Monipuoliset palvelut ovat hyvin saavutettavissa Noljakan alueelta, sillä Joensuun keskustaan matkaa on noin 4 km ja se taittuu näppärästi noin 10-15 minuutissa joko autolla tai bussilla. Keskustasta löytyy muun muassa yliopisto, apteekki, ruokakauppoja, ravintoloita sekä kauppakeskus. Lisäksi Joensuu on palkittu pyöräilykaupunkina ja Noljakasta onkin loistavat pyörätiet esimerkiksi Itä-Suomen yliopistolle. Myös Noljakan alueella ruokakaupoista on mistä valita. Taloyhtiön läheisyydessä sijaitsee nimittäin K-market, S-market ja K-Citymarket ja LIDL.

Noljakka tarjoaa monenlaista aktiviteettiä vuoden ympäri niin sisällä kuin ulkonakin. Alueelta löytyy erinomaisia virkistymismahdollisuuksia, kuten pururatoja, lenkkipolkuja, hiihtolatuja sekä kuntosali. Höytiäisen kanavan luonnonsuojelualue ja ihastuttavat rantamaisemat tarjoavat myös innostavat mahdollisuudet ulkoilla, kalastaa tai harrastaa vaikkapa melontaa. Noljakassa on myös koirapuisto, valaistu hiihtomäkipuisto ja Aavarannan uimaranta kauniine hiekkarantoineen. Naapurissa on Sinkkolan kotieläinpiha, joka on lasten ehdoton suosikkikohde kesäisin.

Katso kaikki vapaat asunnot osoitteessa: https://www.masterkodit.fi/kohteet/asunto-oy-joensuun-tahti

Lue lisää
Perustiedot
Taloyhtiön nimiAs Oy Joensuun Tähti
OsoiteNoljakankaari 1-3, 80140 Joensuu
AluePohjois-Karjala
KaupunginosaNoljakka
RakennustyyppiKerrostalo
RakennusvaiheTulossa
Yleistä
Kerrosten lukumäärä8
Asuntojen määrä70
TonttiVuokra
LämmitysAsuinrakennuksissa maalämmitykseen liitetty vesikiertoinen lattialämmitys.
AsumistyyppiOmistus

Palvelut

Ruokakauppoja paljon lähellä. K-Market aivan naapurissa, S-Market 400 m päässä ja K-Citymarket ja LIDL noin kilometrin päässä Noljakantien toisella puolella. Noljakan alueelta löytyy erinomaisia virkistysmahdollisuuksia, kuten valaistu hiihtomäkipuisto, Aavarannan uimaranta ja Sinkkolan kotieläinpuisto.

Koulut

Äkkiväärän päiväkoti lähes naapurissa ja Noljakan koulu 500 m päässä. Vajaan 5 km päässä sijaitsee Itä-Suomen Yliopisto.

Liikenneyhteydet

Joensuun keskustaan matkaa on noin 4 km ja se taittuu näppärästi n. 10-15 minuutissa joko autolla tai bussilla.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jaana Kalajoki
Jaana Kalajoki
Myyntiassistentti / Itä-Suomijaana.kalajoki@masterkodit.fi0400 197 212

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.