Takaisin

Kuopion Kultaniemi A7

Lintulahdenkatu 12 A7, 70840 KUOPIO
Varattu
3h+kt+s
73.0m2
Myyntihinta157 020 €
Velaton hinta395 000 €
Perustiedot

AsuntoA7

OsoiteLintulahdenkatu 12 A7, 70840 KUOPIO

Tyyppi3h+kt+s

Koko73.0 m2

RakennustyyppiRivitalo

RakennusvaiheMyynnissä

Hintatiedot

Myyntihinta157 020 €

Lyhytaik. laina237 980 €

Pitkäaik. laina237 980 €

Velaton hinta395 000 €

Velkaosuus yht237 980 €

OmistusmuotoOmistus

  Liity jonoon

  Asunto Oy Kuopion Kultaniemi A7
  • Hienoa, mieluinen koti löytyi!

  • Tämä asunto on jo varattu, mutta jonoon kannattaa liittyä. Varaustilanne voi vielä vaihdella.

  • Varaus on alustava, eikä sido vielä tässä vaiheessa.

  • Mikäli asunnon ensimmäinen varaus peruuntuu, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle. Pidämme sinua ajan tasalla varaustilanteen mahdollisista muutoksista ja erityisesti silloin, kun pääset ensimmäiselle sijalle.


  Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Kiitos varauksesta!

  Mitä varaaminen tarkoittaa?

  Löydettyäsi mieluisan kodin, voit varata sen helposti ja veloituksetta sivustomme kautta ”Varaa”-painiketta käyttäen. Täytäthän varauslomakkeeseen tarvittavat tiedot; nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Alustava varaus on voimassa kaksi viikkoa, eikä sido vielä tässä vaiheessa. Harkitse siis rauhassa!

  Kun olet valmis etenemään kauppoihin asti, toimitamme sinulle kauppakirjaluonnoksen liitteineen nähtäväksi ja pääset tutustumaan siihen ennen kaupantekoa. Asuntokauppa on mahdollista hoitaa joko sähköisesti tai toimistollamme. Varauksen voit halutessasi myös purkaa alustavan varauksen aikana.

  Jos on tarvetta lisäharkinta-ajalle, voit tehdä varaussopimuksen. Varaussopimus on voimassa kaksi kuukautta ja tällöin maksat käsirahan 2 000 euroa. Käsiraha palautetaan sinulle kokonaisuudessaan, mikäli suunnitelmasi muuttuvat ja haluatkin perua varauksen. Kun varaussopimuksesta edetään asuntokauppoihin, katsotaan maksamasi käsiraha osaksi asuntosi kauppahintaa ja sen osuus huomioidaan asuntosi ensimmäisessä maksuerässä. Olemalla ajoissa liikkeellä, pääset vaikuttamaan sisustusvalintoihin!

  Otamme vastaan varauksia myös jonotuslistalle. Mikäli asunnon ensimmäinen varaus peruuntuu, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle. Pidämme sinua ajan tasalla varaustilanteen mahdollisista muutoksista ja erityisesti silloin, kun pääset ensimmäiselle sijalle. Varaustilanne voi vaihdella, jonoon kannattaa siis rohkeasti liittyä!

  Liity Master-listalle

  Master-listalle liittyessäsi saat ensimmäisenä tietoosi alueelle rakentuvista uudiskohteistamme sekä ajankohtaisista uutisistamme.


   Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.