Takaisin

Kuopion Kultaniemi A1

Lintulahdenkatu 12 A1, 70840 KUOPIO
Myynnissä
4h+kt+s
145.0m2
Myyntihinta227 080 €
Velaton hinta690 000 €
Perustiedot

AsuntoA1

OsoiteLintulahdenkatu 12 A1, 70840 KUOPIO

Tyyppi4h+kt+s

Koko145.0 m2

RakennustyyppiRivitalo

RakennusvaiheMuuttovalmis

Hintatiedot

Myyntihinta227 080 €

Lyhytaik. laina462 920 €

Pitkäaik. laina462 920 €

Velaton hinta690 000 €

Velkaosuus yht462 920 €

OmistusmuotoOmistus

  Varaa asunto

  Asunto Oy Kuopion Kultaniemi A1
  • Mieluinen koti löytyi, hienoa!

  • Täytä lomakkeen tiedot ja paina ”Varaa” painiketta, saat kuittauksen asunnon varauksesta sähköpostiisi.

  • Alustava varaus on voimassa 2 viikkoa, se ei ole vielä sitova. Harkitse rauhassa, autamme kaikissa kysymyksissäsi.

  • Jos tarvitset enemmän aikaa järjestellä asioita, olethan yhteydessä myyntitiimiimme.

  • Voit halutessasi tehdä asuntoon myös kahden kuukauden varaussopimuksen, jolloin maksat asunnosta 2000 euron käsirahan. Käsiraha palautetaan sinulle kokonaisuudessaan varaussopimuksen purkautuessa.


  Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Kiitos varauksesta!

  Mitä varaaminen tarkoittaa?

  Löydettyäsi mieluisan kodin, voit varata sen helposti ja veloituksetta sivustomme kautta ”Varaa”-painiketta käyttäen. Täytäthän varauslomakkeeseen tarvittavat tiedot; nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Alustava varaus on voimassa kaksi viikkoa, eikä sido vielä tässä vaiheessa. Harkitse siis rauhassa!

  Kun olet valmis etenemään kauppoihin asti, toimitamme sinulle kauppakirjaluonnoksen liitteineen nähtäväksi ja pääset tutustumaan siihen ennen kaupantekoa. Asuntokauppa on mahdollista hoitaa joko sähköisesti tai toimistollamme. Varauksen voit halutessasi myös purkaa alustavan varauksen aikana.

  Jos on tarvetta lisäharkinta-ajalle, voit tehdä varaussopimuksen. Varaussopimus on voimassa kaksi kuukautta ja tällöin maksat käsirahan 2 000 euroa. Käsiraha palautetaan sinulle kokonaisuudessaan, mikäli suunnitelmasi muuttuvat ja haluatkin perua varauksen. Kun varaussopimuksesta edetään asuntokauppoihin, katsotaan maksamasi käsiraha osaksi asuntosi kauppahintaa ja sen osuus huomioidaan asuntosi ensimmäisessä maksuerässä. Olemalla ajoissa liikkeellä, pääset vaikuttamaan sisustusvalintoihin!

  Otamme vastaan varauksia myös jonotuslistalle. Mikäli asunnon ensimmäinen varaus peruuntuu, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle. Pidämme sinua ajan tasalla varaustilanteen mahdollisista muutoksista ja erityisesti silloin, kun pääset ensimmäiselle sijalle. Varaustilanne voi vaihdella, jonoon kannattaa siis rohkeasti liittyä!

  Liity Master-listalle

  Master-listalle liittyessäsi saat ensimmäisenä tietoosi alueelle rakentuvista uudiskohteistamme sekä ajankohtaisista uutisistamme.


   Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.